Når mennesker vokser, vokser bedriften.

I LibaBröd er vi en stor og allsidig familie med stort engasjement for hverandre og bedriftens utvikling. Vi verdsetter en respektfull, støttende og omtenksom arbeidsplass med en jordnær ledelse og sterk lagånd. Vi vil at alle som jobber hos oss skal få mulighet til å bli utfordret og å utvikle seg, for å nå sitt fulle potensial innen bedriften og bransjen. Når menneskene vokser, vokser bedriften også. Derfor startet vi vårt eget skreddersydde utdanningsprogram – Liba Academy i 2017. Vi er det første og eneste tynnbrødbakeriet i Sverige som har en slik intern utdanning. Utdanningen øker kunnskapsnivået og stimulerer til kreativitet og problemløsing i bedriften. Men den sprer også masse positiv energi! Det bidrar igjen til mer initiativ og mer glede i hele bedriften. Og det trenger vi for å fortsette å skape mulighetenes brød.

Noen eksempler på utdanning i Liba Academy:

Quality & Food Safety Management

I denne utdanningen vil medarbeiderne våre lære seg hele prosessen fra et overordnet perspektiv. Få økt forståelse for kvalitet og hygiene, matrisiko, risikohåndtering, GHP (Good Hygiene Practice) og GMP (Good Manufacturing Practice). Lær om bedriftens internasjonale sertifiseringsarbeid ISO 22000, ISO 9001 og svenske juridiske krav til matvarer.

Quality Controller

I denne utdannelsen vil medarbeiderne våre tilegne seg hands-on-kunnskap om kvalitetssystem og kvalitetskontroll (CCP, O-PRP, PRP, og ATP-måling), matvarebasert mikrobiologi og HCCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).

Customer Service

I denne utdanningen vil medarbeiderne våre utvikle serviceinnstillingen sin for å påse at kundene er fornøyde, og at de får den rette opplevelsen av LibaBröd. Få forståelse for organisasjonens servicepolitikk for å forsterke graden av service og øke kundetilfredsheten. Se og lytt til kundens behov.

Vi har utviklet oss i Liba-brød

Sargina Daoud - Quality & food safety coordinator

«Jeg har jobbet hos LibaBröd i fire år, og jeg opplever at jeg har utviklet med veldig mye sammen med bedriften. Jeg har kunnet bruke det jeg har lært under utdanningen i biomedisin, men samtidig fått en mye bredere kunnskap innen matvarekvalitet. Jeg har fått sjansen til å ha en stor og betydelig rolle i kvalitetsprosjekter for å nå oppsatte mål i henhold til fristen. Jeg har utviklet organiseringsevnene mine, og jobber nå med å koordinere LibaBröds ISO-sertifiseringsarbeid og sammenstilling av KPI-analyser.»


Nour Habli - Sales support

«Jeg støter daglig på nye muligheter, som gjør at jeg stadig blir mer selvstendig og kan ta egne avgjørelser. Jeg føler at jeg hele tiden utvikler meg hos LibaBröd, noe som har ført til at jeg nå tar meg av LibaBröds telefonsalg mot bedrifter i Sverige. Jeg har hatt en ekstremt dyktig veileder som har trodd på meg, fantastisk støttende kolleger og en bedrift som fremmer utvikling og samarbeid.»


Hassna Faraj - Hygiene & Quality controller

«Jeg har jobbet hos LibaBröd i 17 år, og for hvert fremskritt bedriften tar så har jeg alltid mulighet til å vokse med bedriften. Jeg har fått bransjerelatert opplæring, som har gitt meg større forståelse og kunnskap innen mitt område. Dette har ført til at jeg har blitt mer selvstendig. Jeg kan ta egne avgjørelser og kan også veilede andre hos LibaBröd innen Hygiene & Quality Control.»


Pierre Ibrahim - Distribution & Sales representative

«LibaBröd er et firma som verdsetter hardt arbeid og engasjement. Det er et firma som skiller seg ut, der du på en eller annen måte får tilbake alt du gir fra deg. Jeg har stor lidenskap for yrket mitt, og ble tildelt utmerkelsen «Årets ansatt» i 2017. Kulturen i bedriften får meg til å kjenne meg trygg, at jeg tilhører familien og er en del av bedriften og dens fremgang. Jeg har fått mulighet til å vokse, ta en større rolle og nå potensialet mitt.»


Akram Beniamin - Skiftleder / Production Team Leader

«Jeg har trivdes veldig godt siden første dag i firmaet. De fleksible arbeidsoppgavene gjør at ingen dager er like. Hver dag byr på nye utfordringer, og det har ført til at jeg har lært meg mye nytt. Hovedoppgavene mine er som skiftleder for produksjonen av LibaBröds tynnbrød samt Quality Controller (QC). Det som gjør LibaBröd til en spesiell arbeidsplass, er at det føles som et andre hjem og at kollegene er som en del av min andre familie.»